Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/karinaskau.dk/public_html/wp-content/themes/onepage/options/php-po/php-po.php on line 187
Kranio Sakral Terapi – kan hjælpe din migræne | Karina Skau

Kranio Sakral Terapi – kan hjælpe din migræne

Kranio Sakral Terapi mod migræne

Migræne

En Kranio Sakral Terapi behandling mod migræne, afspænder dine muskler og frigøre led omkring kranieknoglerne, og fjerner derved de spændinger, der påvirker centralnervesystemet.

Migræne opleves meget forskelligt hos det enkelte menneske. Ligeså forskellig kan behandlingen være, da den bliver tilpasset dig, for at komme ind til de spændinger og skævheder der måtte sidde.

Hvordan foregår en behandling mod migræne?

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandling, hvor jeg arbejder med den kranio sakrale puls. Her vil kroppen blive afstresset med den blide behandling, som foregår ved at jeg mærker rytmen og optimerer den, samtidig med at nakkehvirvlerne rettes og sættes på plads. Herved frigøres spændingerne og blodtilførslen til hjernen og hele kraniet optimeres.

Oftest vil der være en dysfunktion af den 11. hjerne-nerve, som bl.a. frigøres ved hjælp af blide tryk på trigger-punkter og derved afhjælper spændingshovedpinen. Kranio Sakral Terapi arbejder på hele det kranio sakrale system og korsbenet er derfor også en del af behandlingen.

Giver det resultat efter første behandling?

Min erfaring er at mange migræne-klienter har gået med det i mange år, og at hele det kranio sakrale system er så spændt og ”stresset”, at allerede efter første behandling de vil kunne mærke en forskel.

Da mennesker reagerer forskelligt, er det kun få der får en varig effekt efter kun én behandling. An på hvor længe du har gået med migrænen, kan du efter kun 1-3 behandlinger være symptomfri, men der kan dog blive tale om flere behandlinger, der vil kunne afhjælpe med 50-75 % i forhold til nuværende situation. Det afhænger af den enkeltes situation.

KST finder årsagen

Det er vigtigt for mig, at finde årsagen til migrænen, som kan være alt lige fra de omtalte spændinger og skævheder ved de øverste nakkehvirvler, til skævheder i occipitalknoglen, skader efter fald eller stød. Du vil opnå en meget stor effekt, når jeg får fat i den fysiske årsag, som oftest ligger i kraniets knogler.

Kan børn behandles også behandles mod migræne?

Ja, børn er nemme at behandle, da deres knogler er meget blødere og derfor mere modtagelige. Oftest vil det være skader fra selve fødslen, hvor det kan ske at nakkehvirvlerne drejes enten ved kejsersnit eller når de tages med sugekop.

Klienters oplevelser

Det er meget forskelligt, hvordan klienter reagerer på behandlingen, da de oftest har gået med migræne gennem mange år. Mange har endda glemt at et fald eller stød der har fremkaldt migrænen. Den største wow-effekt opnås, når jeg finder ind til selve årsagen og får rettet de skævheder og ubalancer som der måtte sidde. Det kan for dig f.eks. opleves som en dejlig afspænding, eller voldsom varme omkring de kranieknogler som er i ubalance.