Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/karinaskau.dk/public_html/wp-content/themes/onepage/options/php-po/php-po.php on line 187
Kranio Sakral Terapi - Blid, effektiv og smertefri behandling

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral Terapi logo

Kranio Sakral Terapi logo

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi (KST) er en blid, effektiv og smertefri, terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Behandlingen består af forskellige teknikker til naturlig udbedring af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet.

Der arbejdes med Kranio Sakral systemet, som består af kraniets og ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv, korsbenet (sacrum) og halebenet. Ved at løsne membraner, bindevæv og muskler så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, kan systemet klare resten selv.

Kroppen er programmeret til at kunne selv, når den blot får lov. Ved hjælp af behandlingen bliver den befriet for skævheder og spændinger omkring centralnervesystemet. Alle Kranio Sakral Terapi teknikkerne har i øvrigt »det blide tryk« til fælles. Det vil sige, at terapien altid udføres med meget let hånd, og skal altid opleves meget behageligt af klienten.

Generelt virker Kranio Sakral Terapi dybt afspændende og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Et behandlingsforløb med Kranio Sakral Terapi vil typisk øge både vitalitet og livskvalitet.

Behandlingen optimerer kroppens og sindets funktioner, så du får overskud til at gennemføre de ting i dit liv, du gerne vil. Derfor er Kranio Sakral Terapi gavnlig, både som forebyggende behandling, og som hjælp i krisesituationer.

Kranio Sakral Terapi kan hjælpe ved:
– Stress-relaterede symptomer (f.eks. træthed, udbrændthed, depression og angst)
– Rygsmerter
– Nakkespænding og smerte
– Piskesmæld
Hovedpine/migræne
– Problemer i bevægelsesapparatet herunder muskelspændinger og muskelsmerter Skævheder i ryg/hofte/bækken
– Depression
– Problemer i leddene
– Allergier og vejtrækningsbesvær
– Hukommelses- og koncentrationsproblemer
– Hormonelle forstyrrelser
– Spændinger og smerter i kroppen som følge af operationer
– Indlæringsvanskeligheder
– Bidfunktionsproblemer og kæbespændinger
– Manglende energi
– Søvnproblemer
– Forhøjet blodtryk
– Tinnitus (øresusen)

Bivirkninger?
Der kendes ikke som sådan nogle bivirkninger ved Kranio Sakral Terapi, men som ved al anden behandling, kan du opleve, at kroppen reagerer med forbigående milde smerter og træthed. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen, og symptomerne vil forsvinde inden for ganske kort tid.

Har du børn, så kan du her læse mere om behandling af børn. Har du brug for yderligere uddybning, eller har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.