Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki er “Universel Livsenergi”. Alt i universet er energi; fra det mindste molekyle til det største solsystem og længere ud. Alt er forbundet med hinanden i et energetisk system. ”Som foroven således også forneden”. Under en Reikihealing overføres ”Universel Livsenergi” til klienten. Energien kanaliseres gennem behandlerens hænder til modtageren. Reiki-energien er ikke behandlerens egen energi, men kanaliseret energi fra den “Universelle kilde”. Healeren lægger sine hænder på modtagerens krop, og “Energien” kanaliseres gennem healerens hænder til modtageren.

Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki behandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, gråd eller andre sensationer, men det er slet ikke sikkert at det sker for dig.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas, da det i høj grad er formålet, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg et andet menneske kan give dig via sine hænder, uden at du behøver at forklarer alt muligt. Hvis du vil vide mere eller bestille en tid, er du velkommen til at tage kontakt til mig via min kontaktformular, email eller telefon.